Igénylés és átvétel

Hogyan igényelhetem, újíthatom meg az Eger városkártyát?

 - Személyesen, kártyaigénylőlap kitöltésével és leadásával az ügyfélszolgálaton

Kossuth Lajos u. 28. I. em. 126., 127.

vagy

Bajcsy-Zs u. 9. (TOURINFORM)

 - Elektronikusan, a "Kártyabirtokos/Online regisztráció" menüpontban.

A kártyadíj megfizetését mindkét esetben igazolni kell.

 

Mennyibe kerül?

 - A Városkártya kiváltásának díja 2017. január 01. napjától

  • internetes igénylés esetén 1.000 Ft + Áfa (1.270 Ft),
  • személyes igénylésnél 1.200 Ft + Áfa (1.524 Ft).

 - A kedvezményes kártya díja

  • internetes igénylés esetén 500 Ft + Áfa (635 Ft),
  • személyes igénylésnél 600 Ft + Áfa (762 Ft).

Hogyan fizethetem be a kártyadíjat?

 - Személyes igénylés esetén a leendő kártyabirtokos nevére kitöltött postai készpénzátutalási megbízás (csekkszelvény) befizetésével.

 - Elektronikus igénylés esetén banki átutalással. Fontos, hogy az igénylő feltétlenül írja be a közlemény rovatba a visszajelző e-mailben kapott regisztrációs számot, valamint a kártyán feltüntetni kívánt nevet!

 

Hogyan vehetem át a kártyát?

 - Elektronikus igénylés esetén az Önkormányzat az igény beérkezésétől számított 15 nap elteltével a városkártyát postai úton kézbesíti a kártyabirtokos által megadott címre.

 - Személyes igénylés esetén a postai befizetés igazolószelvényének bemutatását követően, személyesen veheti át a Kossuth Lajos u. 28. vagy Bajcsy-Zs u. 9. (TOURINFORM) szám alatti ügyfélszolgálaton.

 

További hasznos információk:

 - Az igénylő jogosult arra, hogy a vele azonos lakcímmel rendelkezők részére igényelje a városkártyát, ehhez külön meghatalmazásra nincs szükség.

 - A kártyadíj megfizetését követően az Önkormányzat - kizárólag a kártyabirtokos nevére, és kérésére - ÁFÁ-s számlát állít ki.

 - Személyes igénylés esetén az ügyintéző jogosult arra, hogy a kártyaigénylő lapon feltüntetett adatokat (személyazonosító okmányok: útlevél, személyi igazolvány, kártya formátumú vezető engedély, lakcímkártya) ellenőrizze.

 - Elektronikus igénylés esetén a kártyaigénylő lapon feltüntetett adatok ellenőrzése a hatósági nyilvántartás adatai alapján történik.

Weboldalunk sütiket (cookie) használ, annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önöknek. Bővebb információt erről az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashat.

Megértettem