Hol használható?

Hol és hogyan használhatom a városkártyát?

 - Az Eger városkártyához kapcsolódó kedvezmények a kártya átvételét követően, azonnal igénybevehetők a városkártya emblémával jelzett elfogadóhelyeken. A kedvezmények a kártya felmutatásával érvényesíthetők.

 - Az első sorozatban kiadott Eger városkártyák egységesen 2017. február 28-ig érvényesek, 2017. január 1-jét követően új kártyákat bocsát ki az Önkormányzat.

 - A kártyabirtokos az Eger városkártyához kapcsolódó kedvezményeket - a kártya érvényességi ideje alatt - a regisztrált elfogadóhelyeken veheti igénybe. (Az elfogadóhelyek listáját, ahol a kedvezmények mértékéről is tájékozódhat, megtalálja az Elfogadó partner/Elfogadó helyek listája menüpont alatt.)

 - A kártyát kizárólag az használhatja, akinek a nevére kiállították.

 - A kártya át nem ruházható, nem hitelkártya és nem fizetőeszköz.

  - Az Eger városkártya által nyújtott sokrétű kedvezmény igénybevételére a kártyabirtokossal közös háztartásban élő, 6. éven aluli gyermek is jogosult.

 - Az Eger városkártyával igénybevehető kedvezmények mértékét az elfogadó partner állapítja meg. Az Önkormányzat által meghatározott, minimálisan biztosítandó kedvezmény mértéke 5%.

 - Az elfogadó partner dönti el azt is, hogy a városkártyával elérhető kedvezmények más akciókkal összevonhatók-e.

 - Kedvezmény nyújtása a hatósági áras termékek esetén (autópálya matrica, dohányáru, gyógyszer, menetjegy, mobil egyenleg feltöltés, illetve feltöltő kártya, PB gáz, újság, stb.) nem kötelező.

Weboldalunk sütiket (cookie) használ, annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önöknek. Bővebb információt erről az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashat.

Megértettem