Egy óra díjmentes parkolás Egerben városkártyával!

 

Az érvényes Eger városkártyával rendelkező lakosok 2020. július 6. napjától díjmentesen használhatják a fizető parkolóhelyeket az üzemidő első fél órájában, azaz munkanapokon és szombaton reggel 08:00 – 08:30 óra között, valamint hétköznapokon 16:30 – 17:00 óra, és szombaton 12:30 – 13:00 óra között.

A kedvezmény igénybevételéhez a parkoló autó szélvédője mögé, jól látható helyre szükséges kihelyezni az Eger városkártyát, aminek meglétét a parkoló üzemeltetője ellenőrzi.

Amennyiben az Eger városkártya az autó szélvédője mögé jól látható helyen kihelyezésre került, az EVAT Zrt. vélelmezi az érintett egri lakos kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy az EVAT Zrt. a parkolási jogosultság ellenőrzése érdekében a személyes adatait kezelje.

 

Üzemidő: A fizető parkolók egész évben munkanapokon 8-17 óráig, szabadnapon 8-13 óráig üzemelnek, kivéve a Bitskey Aladár Uszoda déli része előtti, a Petőfi téri, a Fürdő utcai és a Csákány utcai közterületen május 1-től szeptember 30-ig terjedő időszakot, mely időszakban minden nap 8-tól 18 óráig üzemelnek.

A Szépasszonyvölgy egész területén idényjelleggel működő fizető parkoló május 1-től szeptember 30-ig a minden nap 12 órától 20 óráig üzemel.

Forrás: Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a fizető várakozóhelyek kijelöléséről és használatának szabályozásáról szóló 17/1998. (V. 20.) rendelete

Weboldalunk sütiket (cookie) használ, annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önöknek. Bővebb információt erről az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashat.

Megértettem