EGRI ÉRSEKKERTI NYÁRI JÁTÉKOK - PINCESZÍNHÁZ EGER ELFOGADÓHELY!

Június 27-én kezdődött meg a jegyárusítás a 9. Egri Érsekkerti Nyári Játékokra. 

NYÁRI SZABADTÉRI ELŐADÁSOK - 2019. július 19-től augusztus 19-ig!

Jegyvásárlás

A jegyeket idén a Pinceszínház új jegyirodájában (Eger, Érsek utca 14.) lehet megvásárolni 2019. június 27-től minden nap 10-18 óra között, valamint az előadások előtt a helyszínen (Eger, Érsekkerti tó) 2 órával, illetve már kaphatóak a jegyek online a jegy.hu-n. A helyszínre érdemes előbb érkezni, hiszen egyfelől ilyenkor kicsit be lehet kacsintani a kulisszák mögé, másfelől a büfé által kínált ital mellett remekül lehet hangolódni az előadás előtt.

Bérletvásárlás

2019-ban is lehet bérletet vásárolni a felnőtt előadásokra (Made in Hungária, Shirley Valentine, Kölcsönlakás, Csoportterápia), melynek ára 16 300 Ft helyett 13 900 Ft. Bérlet jegyirodánkban (Eger, Érsek utca 14. – 2019. június 27-től) vásárolható, ahol bankkártyás és K&H SZÉP kártyás fizetésre is lehetőség van.  Emellett kaphatóak a jegyek online a jegy.hu-n is.

Az Eger városkártyával rendelkezők idén is 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a jegyeket.

A kedvezmény a bérletre nem használható fel. Egy kártyával egy jegy vásárolható kedvezményesen.

Ha bármi kérdés merül fel, a Pinceszínház Infopontban lévő kollégák örömmel állnak rendelkezésre, de az info@pinceszinhazeger.hu e-mail címre is lehet írni.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

 

 

Weboldalunk sütiket (cookie) használ, annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önöknek. Bővebb információt erről az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashat.

Megértettem