Eger Városkártyával a Nyugdíjas Expóra!

A IX. Nyugdíjas Expót, 2017. december 8–9-én rendezik meg Budapesten, a régi SYMA-, jelenleg BOK-csarnokban.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Nyugdíjas Expo ettől az évtől „EGER VÁROSKÁRTYA” elfogadóhely lett.  A kártyatulajdonosok a jegypénztárban a helyszíni jegyárakból a kártyát felmutatva 25 % kedvezményben részesülnek.

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával az egri bejelentett lakcímmel rendelkező nyugdíjasok ingyenesen léphetnek be az idei rendezvényre!

A kiállításról:

Az idős emberekkel foglalkozó rendezvény legfontosabb feladata a figyelemfelhívás és egyben segítség abban, hogyan tudnak a nyugdíjas korú emberek testi-lelki egyensúlyban aktív, tartalmas, minőségi életet élni. Foglalkoznak az egészség alappilléreivel, a megelőzés, a prevenció fontosságával, a helyes táplálkozás, a pihenés, a testmozgás jelentőségével, melyekkel szembesülve, saját felelősségünket felismerve tudatosan, aktívan nagyobb szerepet vállalhatunk minőségi életünk megteremtésében.

Foglalkoznak a társadalom, a fiatalabb generáció, a család szerepével is, melyek hozzájárulnak a – lelki értelemben – kiegyensúlyozott, harmónikus mindennapokhoz.

Számtalan kiállító érkezik, hogy bemutassa idősbarát, többek között turisztikai, távközlési, kulturális szolgáltatásait.

Megjelennek az idősbarát szállodák, gyógyfürdők, színházak ajánlatai.

Mindeközben a színpadon különféle előadások és meglepetésvendégek gondoskodnak a jó hangulatról.

 

Információk:       plakát letöltése

 

Weboldal: www.nyugdijasexpo.hu   vagy elérhetőek a facebookon

 

 

 

 

Weboldalunk sütiket (cookie) használ, annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önöknek. Bővebb információt erről az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashat.

Megértettem