Átadtuk a 9000. városkártyát!

Habis László polgármester úr a városi jegyirodaként is működő Tourinform Irodában adta át Dr. Barczi-Veres Krisztinának a 9000-es sorszámú Eger városkártyát.

Krisztina négygyermekes családanya, gyermekeivel, férjével együtt vette át az Eger-hátizsákba „rejtett” ajándékcsomagot.

Eger Önkormányzata 2014 márciusában indította el az Eger Városkártya programot.

A kártyát 2014. március 15-től lehet igényelni, azóta folyamatosan elérhető a kedvezmények köre, az elfogadóhelyek persze változnak, de nagyon sok olyan partnerünk van, akik a kezdetektől részt vesznek ebben a közös akcióban.

 A városkártya konstrukciónk jelmondata: Eger az én történetem.

Ez jelzi azt, ami a városkártya rendszer lényege: Eger városa, egri intézményekkel és egri vállalkozásokkal együtt az egri polgárokért.

 

Az Eger városkártya egy igazi egri sikertörténet!

Folyamatosan, évről évre bővül a felhasználók köre:

-         egy hónap alatt 1000-ig jutottunk 2014 tavaszán…

-         2014. őszén a háromezredik…

-         2015. nyarán már a négyezredik…

-         2016. januárjában az ötezredik…

-         2017. januárban a Közgyűlésben adtuk át a 8000-es sz. kártyát a tulajdonosnak

-         mára eljutottunk a 9000-es számhoz!

 

Bővül az elfogadóhelyek száma is: kezetekben 70-, majd rövid időn belül 100 fölötti számú elfogadóhelyünk volt, jelenleg ez a szám csaknem 210!

Ez a kétirányú - felhasználói és elfogadóhelyeket érintő - bővülés egyértelmű üzenet: a konstrukció vonzó és jól működik.

 

Fontos a kártya megújítása!

Mintegy 300-an jó példát mutatnak ebben, ennyi hosszabbítás van jelenleg folyamatban. Ugyanakkor sok kártyabirtokos nem újította meg a plasztikot, fontos tehát, hogy mindenki ellenőrizze, érvényes-e még a városkártyája.

A varoskartya.eger.hu oldalon néhány kattintással és egy banki utalással nagyon egyszerűen meg lehet újítani a kártyát és ismét, újabb két évre igénybe lehet venni valamennyi kedvezményt.

Természetesen a Kossuth u. 28. szám alatti ügyfélszolgálatunkon, ügyintézői segítség mellett is megtehetik ugyanezt.

Tervezzük, hogy rövid időn belül a Tourinform Irodában is kiváltható, megújítható lesz az Eger városkártya és így, a városi jegyirodaként is funkcionáló Tourinformban átvett plasztikkal is rögtön igénybe vehető lesz a sokrétű kedvezmény.

 

Ki jogosult a kártyára?

-         Egri állandó lakosok

-         az önkormányzat fenntartásában lévő intézmény, az önkormányzat többségi tulajdonában lévő gazdasági társaság, illetve az önkormányzat Polgármesteri Hivatalának dolgozója

-         egri székhelyű felsőoktatási intézmény nappali tagozatos hallgatója

 

Mennyibe kerül?

A két évig érvényes kártya díja személyes igénylés esetén 1.200 Ft + Áfa, internetes igénylés esetén 1.000 Ft+ Áfa.

A kártyadíj 50%-át kell megfizetniük a kiskorúaknak, a nappali tagozaton folytatott tanulmányokat igazolóknak, valamint a 65 éven felülieknek.

 

Weboldalunk sütiket (cookie) használ, annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önöknek. Bővebb információt erről az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashat.

Megértettem